Guardian o pogotku Marka Livaje: ‘Zabio je gol iz najmanjeg mogućeg kuta’

Split, 22.07.2021. Prva utakmica 2. pretkola nogometne Konferencijske lige Hajduk - Tobol. Na slici Marko Livaja. foto HINA/ Mario STRMOTIC/ ms

Najbolji igrač Hajduka Marko Livaja zabio je pogodak u derbiju protiv Osijeka, bio je to jedan uistinu prekrasan pogodak, no nije bio dovoljan za ništa više od poraza. Na kraju je Osijek slavio 2:1. Koliko je pogodak Livaje bio spektakularan govovi i činjenica da je njemu članak posvetio The Guardian, iako ono što piše Guardian, posebno posljednjih godina, ne mora uvijek biti strogo profesionalno, da ne spominjemo nekorektan način praćenja američkih izbora, kada su se ponašali lkao Fan club Joe Bidena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Šut ili centaršut? Hajdukov Marko Livaja zabio je gol iz najmanjeg mogućeg kuta”, stoji u naslovu članka, a u samom članku stoji:

“Nije važno za Livaju je li pucao ili centrirao. Uspio je dati gol kojim je Hajduk poveo protiv Osijeka. 27-godišnjak je zabio iz gotovo nemogućeg kuta, čime je doveo svoju momčad u vodstvo. Ipak, Osijek je imao zadnju riječ jer je preokrenuo rezultat i pobijedio.”

Pogodak Livaje i preokrez Osijeka pogledajte OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.