Gustafsson: Ne mogu ne spomenuti Marka Livaju, igrao je odlično

Split, 29.8.2021.- Utakmica 7. kola Prve HNL Hajduk - Rijeka na stadionu Poljud. Na slici trener Hajduka Jens Gustafsson. foto HINA/ Mario STRMOTIÆ/ ua

Hajduk je stigao do nova tri boda nakon što je pobijedio domaćina Istru 1961 s 3:1. Sva tri gola za splitsku momčad postigao je Marko Livaja koji je bio dvaput precizan s bijele točke i jednom iz igre, dok je konačan rezultat postavio Drena Beljo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kontrolirali smo veći dio utakmice i zasluženo pobijedili. Zadovoljan sam kako su igrači momčadski kvalitetno odradili utakmicu, naravno uz individualne doprinose. Ne mogu ne spomenuti Marka Livaju, odigrao je odlično, ali i svi drugi, počevši od kapetana Kalinića,zaslužuju čestitke. Drago mi je da smo mogli dati prostora i Kačanikliću i Katiću”, rekao je Hajdukov trener Jens Gustafsson.

“Bila je ovo vrlo teška utakmica za nas. Ušli smo ispod ritma, a Hajduk se nametnuo intenzitetom igre i imali smo problema u izlasku iz presinga. Hajduk nam nije u prvom dijelu stvorio opasniju situaciju, ali bio je bolji. Utakmica je, nakon što smo pogriješili kod kaznenih udaraca, s dva pogotka Hajduka bila jasno usmjerena. Morali smo preuzeti više rizika i Hajduk je to odmah kaznio trećim golom”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.