Hajduk kažnjen zbog vrijeđanja Nenada Bjelice i uporabe pirotehnike

Foto: fah

Splitski Hajduk morat će prvu sljedeću domaću utakmicu odraditi bez navijača na sjevernoj tribini. Kazna je to koju je dobio od strane disciplinskog suca Hrvatskog nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“HNK Hajduk je kažnjen kao recidivist zatvaranjem sjeverne tribine na jednoj utakmici i jedinstvenom kaznom od 30.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava i diskriminacije. Nakon utakmice tijekom davanja izjava trenera na sjevernoj tribini su se nalazili navijači Hajduka koji su gospodinu Nenadu Bjelici uzvikivali Bjelica Srbine, čakija ti ne gine…”, piše u priopćenju Hrvatskog nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.