Hajduk objavio natječaj za predsjednika Uprave: O Tudoru se još nisu oglasili

eura
Foto: fah

Već nakon prvog kola HNL-a Hajduk bi mogao ostati bez trenera. Novi strateg Juventusa, legendarni Andrea Pirlo ponudio je mjesto pomoćnog trenera Igoru Tudoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobro upućeni izvori iz Italije tvrde da je Tudor ponudu prihvatio, iako se iz splitskog kluba još nisu službeno oglasili. Hajduk će inzistirati na plaćanju odštete, radi se o prijevremenom raskidu ugovora, a Tudora za Hajduk veže ugovor do ljeta 2023. godine.

I dok se još čeka službena objava s Poljuda vezano uz Tudora, Nadzorni odbor Hajduka raspisao je i natječaj za novog predsjednika Uprave, nakon što je s tog mjesta otišao Marin Brbić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.