Site icon narod.hr

Hajduk, Rijeka i Lokomotiva: Tri hrvatska kluba u Europi na različitim TV postajama!

Foto: fah

Hrvatska ima čak tri predstavnika u 3. pretkolu Europske lige, sva tri kluba s izglednim šansama, dakle, puno većim šansama nego što je imala Vesna Pusić prije nego što se nemajući izbora povukla, za prolaz u play-off, Hajduk je već svoj posao odradio u Ukrajini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski klubovi, Lokomotiva, Rijeka, Hajduk imaju aktivan rezultat za uzvrat, njihove utakmice prenosit će i tri različite televizije. Nakon što je Hrvatska televizija osigurala prijenos utakmice zagrebačkog Dinama u 3. pretkolu Lige prvaka protiv imenjaka iz Tbilisija, koju ju je naš prvak i dobio, četvrtak donosi nove nogometne poslastice, nažalost, termini utakmica naših klubova se preklapaju.

Hajduk će protiv Oleksandrije biti dostupan na Hrvatskoj televiziji od 20.30, preostala dva kluba gledatelji u Hrvatskoj moći će pratiti na drugim TV postajama.

Od 19 sati susret iz Ukrajine Vorskla – Lokomotiva (prva utakmica 0:0) prenosit će HNTV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 20.15 sati Arenasport prenosi sraz s Rujevice Rijeka – Basaksehir (prva utakmica 0:0).

A od 20.30 na HTV 2 je utakmica Hajduk – Oleksandrija, u kojoj bijeli ulaze s nedostižnih 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version