Site icon narod.hr

Hajduk se zahvalio Josipu Juranoviću: ”Hvala ti Jura na svemu”

Foto: Snimka zaslona

Kako smo već pisali desni branič Hajduka, Josip Juranović, nakon pet godina provedenih u spomenutom klubu, nastavlja karijeru u Poljskoj, točnije i momčadi Legije iz Varšave, navodi se na stranicama HNK Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju dijela medija splitski bi klub trebao za transfer dobiti oko 400 000 eura nakon što je prihvatio jedinu službenu ponudu koja je stigla za bivšeg dokapetana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Hajduk je Josip Juranović stigao u siječnju 2015. godine iz zagrebačke Dubrave, a debitirao je kod trenera Gorana Vučevića u susretu s Rijekom u travnju iste godine. Ukupno je u bijelom dresu upisao 165 službenih nastupa u kojima je postigao tri pogotka i upisao 15 asistencija, a u 37 dvoboja nosio je kapetansku traku.

Posljednji nastup za Hajduk upisao je u posljednjeg kolu proteklog prvenstva protiv zaprešićkog Intera, a u Legiji će se pridružiti bivšem igraču Dinama Domagoju Antoliću, piše portal gol.hr.

“Znam da dolazim u najveći poljski klub i radujem se što ćemo igrati kvalifikacije Lige prvaka”, rekao je Juranović, koji je za Legiju potpisao ugovor na tri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk se i službeno zahvalio svom dugogodišnjem nogometašu i dokapetanu, Josipu Juranoviću.

”Jura hvala ti na svemu, želimo ti puno sreće i uspjeha u nastavku karijere…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version