Hajduk slavi 103. rođendan; 18. 2. rođendanska utakmica s Udineseom

Hajduk danas slavi 103. rođendan, a kako i priliči, obilježit će ga prigodnim svečanostima, od kojih će navijačima najatraktivniji biti što će splitska momčad ugostiti talijanski Udinese.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Program proslave počeo je u srijedu navečer otvaranjem izložbe Hajdukovih dresova u splitskom City Centru one, a nastavlja se danas u 9 sati misom za sve preminule nogometaše, djelatnike i članove kluba u crkvi Sv. Ante na Poljudu. U 10.30 sati bit će položeni vijenci na Hajdukovu grobnicu na Lovrincu te na grobnice osnivača i obnovitelja Hajdukove nogometne škole Luke Kaliterne i Ante Mladinića te najtrofejnijeg trenera Tomislava Ivića, a u 11.30 sati položit će se vijenci na spomen ploču na sjevernoj tribini stadiona, za sve navijače i članove poginule u Domovinskom ratu.

U podne će na Poljudu biti predstavljanje knjige “Od barba Lukine skule do akademije baluna”, autora Jurice Gizdića.

U utorak 18. veljače u 17 sati je kulminacija, u rođendanskoj utakmici splitska momčad ugostit će talijanski Udinese.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.