Site icon narod.hr

Hajduk slavio u Gradskom vrtu i nastavlja put ka obrani naslova u Kupu

Posljednji polufinalist SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa je Hajduk koji je u gostima nakon vrlo uvjerljive igre pobijedio Osijek 2-1 (1-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlosezonski osvajač Kupa Hajduk dominirao je većim dijelom utakmice te je vodio 2-0. U 21. minuti je 16-godišnji Luka Vušković bio strijelac za 1-0, a u 77. Filip Krovinović zabio je za 2-0.

Jedini pogodak za Osijek dao je također 16-godišnjak, Filip Živković koji je u 84. smanjio na 1-2, ali vremena ni snage kod domaćina za nešto više nije bilo.

Ranije su polufinale Kupa izborili Slaven Belupo, Šibenik i Dinamo. Slaven Belupo je u utorak svladao Rudeš na domaćem terenu 2:0. Šibenik je u srijedu svladao BSK u Bijelom Brdu 2:0, dok je Dinamo nakon produžetaka bio bolji od Lokomotive s 3-1. Nakon 90 minuta rezultat je na maksimirskom stadionu bio 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ždrijeb polufinalnih parova održat će se idući ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version