Hajduk u četvrtfinalu Kupa s 5:0 pregazio Varaždin!

Split 27. veljače 2024. Četvrtfinalni susret Hrvatskog nogometnog kupa Hajduk - Varaždin. Na slici Marko Livaja. foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ms

Nakon razočaravajućeg remija u Varaždinu u prvenstvu, iza kojeg se vuku razni repovi, Hajduk je u četvrtfinalu Hrvatskog nogometnog kupa na svom Poljudu “pregazio” Varaždin s čak 5:0!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Varaždinci su dvaput tresli okvir gola u prvom poluvremenu, Postonjski u 16. i Drožđek u 32. minuti, no Diallo (43) i prelijepim golom iz slobodnjaka Krovinović (45+3) su osigurali vostvo 2:0 Splićanima do odmora, a onda su u nastavku Bili s još tri pogotka Laszla Kleinheislera (64), Josipa Eleza (67) i Marka Livaje (72-11m). “potopili” goste za završnih 5:0.

Splitska je momčad do četvrtfinala došla preko Omladinca iz Gornje Vrbe (6:0 i Jadrana (2:0), a Varaždin je sladao Grobničan (1:0) i Istru 1961 (3:2).

Ranije u utorak polufinale je izborila i Lokomotiva 1:0 pobjedom protiv Osijeka, dok će u srijedu igrati Rudeš – Rijeka i Dinamo – Gorica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.