Hajdukova zvijezda: Što kad Franck Ohandza prestane zabijati u posljednjim sekundama utakmice?

Foto: fah

Hajduk je još jednu utakmicu ove sezone dobio u sudačkoj nadoknadi i opet je presudio Franck Ohandza, Hajdukov specijalist za dramatične završetke. Naime, Ohandza je na početku sezone igrao nepune četiri utakmice i sve ih je svojim golovima spasio u zadnjim sekundama, kad su već svi vidjeli igrače u svlačionici, kad su gledatelji napuštali tribine. Slična je situacija bila na splitskom derbiji između Splita i Hajduka, kad se Split pomirio s bodom, što za njih i ne bio tako loš rezultat, na dobro ubačenu loptu u kazneni prostor Ohandza je skočio i atraktivno je pospremio u mrežu. Već nekoliko puta viđeno u zadnjih mjesec dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo da je nakon utakmice Ohandza bio vrlo suzdržan, neki bi rekli skroman, odnosno, dao je naslutiti kako još uvijek nije u formi te da ćemo njegovo pravo lice vidjeti za koji tjedan. Možda već u play-offu Europske lige kada će Ohandzu Hajduk itekako trebati s obzirom na potencijalne protivnike? “Korak po korak dolazim na pravu razinu, za tjedna ili dva bit će još bolje. Dobro se osjećam, sretan sam, igram, treniram…”, rekao je trenutno najpopularniji Hajdukov nogometaš nakon nove pobjede “Majstora s mora.”

Naravno, pitanje je koliko će dugo Ohandzu služiti sreća i koliko će dugo u samom finišu rješavati utakmice? Hajduk pobjeđuje, Hajduk skuplja bodove, Splićani nisu daleko od vrha HNL-a, u Europi sjajno guraju, međutim, igra nije sjajna, naprotiv, realizacija je još gora. To je pravi problem Hajduka i Marijana Pušnika u ovom trenutku. Obrana Hajduka ne djeluje sigurno u napadu zabije, osim povremenih “izletnika”, uglavnom Ohandza.

Što kad Ohandzu prestane služiti sreća, kad više ne bude pogađao u sudačkoj nadoknadi, a i to će se dogoditi? Ponekad utakmicu morate odlučiti prije završnice ili će je odlučiti vaš protivnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.