Hajdukovci: “Pokazali smo protiv Osijeka da možemo igrati s najjačima”

Foto: fah

Nogometaši Hajduka u nedjelju u 17 sati igraju protiv Istre 1961 na Aldo Drosini u susretu 8. kola Prve HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splićani su trenutačno na trećem mjestu ljestvice s 13 bodova. U posljednjem susretu, prije reprezentativne stanke, Hajduk je izgubio 1:2 od Rijeke u Jadranskom derbiju odigranom na Poljudu čim je prekinut niz od četiri uzastopne prvenstvene pobjede.

– Nakon razočaranja i poraza od Rijeke igrači su imali nekoliko slobodnih dana, a zatim smo radili naporno s onima koji su bili tu. Imamo dobar osjećaj, atmosfera u momčadi je jako dobra, rekao je trener Jens Gustafsson pa dodao: – Imam zaista velik broj informacija o svakom protivniku. Istra će sigurno biti ofenzivnija nego što su to bile momčadi s kojima smo igrali u prethodna tri kola. Na domaćem su terenu svladali Osijek. Bit će i za nas težak protivnik, ali mi smo fokusirani isključivo na sebe.

– U nedjelju je pred nama zanimljiva utakmica protiv jedne od najboljih momčadi u ligi. Očekujemo lijepu atmosferu na stadionu. Što se nas tiče, natjecateljski smo nastrojeni i kao uvijek, ići ćemo na pobjedu, poručuje trener Gonzalo Garcia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Znamo da je Hajduk jaka ekipa i imaju puno igrača koji su u dobroj formi. Jedna su od najjačih ekipa u Hrvatskoj i sigurno su favorit za sutrašnju utakmicu, ali mi ćemo naravno dati sto posto sebe. Pokazali smo protiv Osijeka da možemo igrati i s najjačim ekipama. Očekujemo dobru utakmicu s naše strane i jednu lijepu večer s punim tribinama, rekao je Dion Drena Beljo, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.