Hasanbegović o uvredljivom transparentu: ‘Radi se o gnjusobama, ne vidim elemente protusrpstva’

Foto: fah

Šestorici osumnjičenih protiv kojih je jučer dovršeno kriminalističko istraživanje zbog uvredljivog transparenta koji su raširili u zagrebačkoj četvrti Kustošiji određen je istražni zatvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slučaj je komentirao prvi na listi Domovinskog pokreta u prvoj izbornoj jedinici Zlatko Hasanbegović u razgovoru za RTL.

“Dakle, naravno da se dvojica, trojica mlađih punoljetnika ne mogu sada drakonski kažnjavati. Ovdje nama trebaju neke vrste pedagoških mjera. Radi se o gnjusobama, ne vidim elemente protusrpstva. Vidio bih elemente pedofilije. Kućnim odgojem, ali i činjenicom da zapravo se stvari trebaju nazivati pravim imenom. Ne može nekoliko izoliranih koji nisu primjer društvenog ozračja, stvarati se moralna panika. Koliko ja znam, takve gnjusobe su izolirani incidenti.

S druge strane imamo Pupovca koji je jasno rekao kao istražitelj i sudac da on zna tko su inspiratori tih događaja. Locirao ih je u političke krugove i neka kažu tko su, moglo bi se reći i da je on”, zaključio je Hasanbegović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.