Hazard nakon osvajanja titule najavio odlazak, Čech se oprostio

Foto: fah

Vezni igrač Chelsea Mateo Kovačić postao je tek drugi hrvatski nogometaš koji je osvojio Ligu prvaka i Europsku ligu, a prije njega to je uspjelo i Ivanu Rakitiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eden Hazard je s dva gola odveo Chelsea do naslova Europa lige u finalu protiv Arsenala (4:1). Navodno odlazi u Real.

“Mislim da je ovo moje zbogom Chelseaju. Ja sam već odlučio i čekam da se dva kluba dogovore. Vidjet ćemo sljedećih dana. Mislim da je ovo kraj, ali u nogometu nikad ne znate. Bio mi je san zaigrati u Premier ligi i uspio sam nositi dres jednog od najvećih klubova. Sada je možda vrijeme za novi izazov”, poručio je.

Olivier Giroud zabio je gol i asistirao, a nakon toga poručio: “Ponosan sam na ovu momčad jer je zaslužila nešto osvojiti. Ovo su dva kluba koji su mi promijenili život i zato nisam želio slaviti gol protiv Arsenala. Glavni cilj ove sezone bio je plasirati se u Ligu prvaka, a sljedeći osvojiti ovo natjecanje. Oduševljen sam”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Arsenal je bio jako opasan u prvom poluvremenu i imao je nekoliko prilika, ali dobro smo ih kontrolirali. U drugom poluvremenu smo bili puno bolji i zasluženo pobijedili. Igrali smo baš kao momčad”, komentirao je Pedro.

“Iz ove sezone smo jako puno mogli naučiti. Sve je završilo s trofejem što je sjajno. Ovo mi je treća europska titula s Chelseajem koji vjeruje u mene. Sarri je sjajan tip, velik trener i zaslužio je ovo. Nevjerojatan posao je napravio za klub”, rekao je David Luiz.

Arsenalov golman Peter Čech odigrao je zadnju utakmicu i oprostio se: ” Kad igraš zadnju utakmicu u karijeru u jednom velikom finalu puno je pritiska i raznih špekulacija. Kad pogledam iza sebe, ne žalim ni za čim osim za činjenicom što smo ove sezone toliko puno radili i na kraju ostali bez svega. Ova skupina igrača nije to zaslužila.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.