Hector slavila ispred Vlhove, Shiffrin bez postolja

hector
Foto: fah

Šveđanka Sara Hector pobjednica je veleslaloma skijašica za Svjetski kup održanog u Kronplatzu. Do treće ovosezonske pobjede u ovoj disciplini stigla s 15 stotinki boljim vremenom od druge Slovakinje Petre Vlhove, odnosno 52 stotinke od treće Francuskinje Tesse Worley.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hector je do pobjede stigla zahvaljujući odlično odvezenom donjem dijelu druge vožnje u kojemu je nadoknadila zaostatak za Vlhovom iz prve vožnje, a ostvarila ključnu prednost pred Worley.

Pobjedom u Kronplatzu Hector je povećala prednost na vrhu poretka veleslalomašica, sada ima 462 boda, 95 više od druge Worley, a 101 više od treće Amerikanke Mikaele Shiffrin.

Shiffrin, koja je u Kronplatzu zauzela petu poziciju, zadržala je vodstvo u ukupnom poretku Svjetskog kupa, sada ima 1026 bodova, 17 više od druge Vlhove, dok treća Talijanka Sofia Goggia ima 769 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Kronplatzu nije bilo hrvatskih predstavnica, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.