Site icon narod.hr

Heroina Blanka Vlašić se ne predaje: ‘Potrebno joj je samo zdravlje, ona zna kako se boriti za medalju’

Foto: fah

” Morali smo se opet malo pregrupirati, pokušati tu ozljedu shvatiti na jedan drugi način. Jednostavno smo osuđeni da pokušamo napraviti sve da Blanka nastupi na Olimpijskim igrama, na to smo sada usmjereni. Dogodine u ovo doba sve će se znati. Čak i ranije, za deset mjeseci ćemo praktički znati ide li Blanka na Olimpijske igre da uzme medalje i možda nastavi još neko vrijeme ili vjerojatno prekida karijeru. Blanka si želi dati šansu i u to ulažemo sve sile”, otkriva otac Blanke Vlašić, Joško Vlašić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blanka je zbog ozljede obilazila čitav niz stručnjaka.

“Neke stvari u liječenju za koje smo se nadali da bi mogle biti dobre nisu se pokazale takvima, ali to je takav put. Na prvu je izgledalo da je to to, ali ipak nije bilo tako. Situacija je takva kakva jest, moramo je prihvatiti i svaki dan dajemo sve od sebe da Blanka bude bolje”, dodaje.

“Blanki je potrebno samo zdravlje, samo da može skakati bez boli, i onda ima dovoljno resursa da opet bude na vrhu. Nije problem boriti se za medalju, ona sama i svi mi oko nje znamo kako se to radi. Samo nam treba zdravlje”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version