Site icon narod.hr

HKS: Ako Ukrajina otkaže EP 2015., moći ćemo odmah reagirati

Konačna odluka o tome hoće li Ukrajina biti spremna organizirati Eurobasket 2015. godine bit će donijeta 15. svibnja na zasjedanju Fibe, a Hrvatska će biti spremna reagirati ako Ukrajina otkaže domaćinstvo, izjavio je danas glavni tajnik Hrvatskog košarkaškog saveza Željko Drakšić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Potrebnu infrastrukturu imamo, i ako Ukrajina otkaže domaćinstvo, te kada dobijemo parametre od Fibe, moći ćemo odmah reagirati, bez obzira da li je riječ o cjelokupnom turniru, ili domaćinstvu jedne od skupina”, rekao je Drakšić na konferenciji za novinare na kojoj je predstavljen plan priprema hrvatske reprezentacije za Svjetsko prvenstvo u Španjolskoj.

U hrvatskim medijima objavljeno je da je nedavno u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta održan sastanak između predstavnika Hrvatskog košarkaškog saveza te ministra Željka Jovanovića i njegovog pomoćnika Pere Skansija, te da je na tom sastanku rečeno da je Vlada RH spremna podržati kandidaturu za EP 2015.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version