Site icon narod.hr

HNS: Nogomet ne smije biti izgovor za nasilje

Foto: fah

Hrvatski nogometni savez (HNS) osudio je sinoćnji oružani napada u Zagrebu, prilikom kojeg su ranjene dvije osobe, a koji se dovodi u vezu sa sukobima unutar navijačke skupine BBB, poručivši kako nogomet ne smije biti izgovor za nasilje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nogomet nikada nije bio i nikada ne smije biti izgovor za bilo kakav oblik nasilja i netolerancije. Najoštrije osuđujemo takvo ponašanje i činimo sve kako bismo nasilje i netoleranciju odstranili s hrvatskih stadiona,” poručili su iz HNS-a.

Vodstvo HNS-a je najavilo kako će posjetit dvije žrtve ovog napada čim to uvjeti dopuste, kako bi izrazili svoje želje za brzim oporavkom. HNS je pozvao i druge segmente društva, kao i sve dobronamjerne navijače, da se pridruže u tomu da nogometne tribine postanu isključivo pozornice za nogometne utakmice.

Podsjetimo, sinoć je na križanju ulica VII Retkovec i Roberta Močiljanina u zagrebačkoj Dubravi došlo do pucnjave u kojoj su dvije osobe ranjene. Policija još uvijek traga za nepoznatim napadačem kojeg sumnjiči za pokušaj ubojstva 37-godišnjaka i 22-godišnjaka. Nagađa se kako se radi o sukobu dviju suprotstavljenih frakcija navijača nogometnog kluba Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version