Hoće li Dani Olmo ostati na Maksimiru ako Modri izbore Ligu prvaka? ‘Nadam se, uživam u svakom trenutku igrajući za Dinamo’

Foto: fah

Kako smo već pisali Dinamo je na Maksimiru, u sjajnoj atmosferi, posve zasluženo svladao norveški Rosenborg u prvoj utakmici play offa Lige prvaka. Na kraju je bilo 2:0 za hrvatskog prvaka, a moglo je biti i puno više. Pogotke za Modre postigli su Bruno Petković ( iz jedanaesterca ) i Mislav Oršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice, uz veliko slavlje navijača, uz zadovoljstvo svih plavih igrača, provlačilo se ipak jedno ime, jedno pitanje. Ostaje li Dani Olmo u Dinamu ako plavi izbore grupnu fazu Lige prvaka, a jako, jako su blizu? Sam Olmo dao je naslutiti da bi mogao ostati barem do zimskog prijelaznog roka. Uostalom čemu žurba, tek mu je 21 godina? Do kraja ljetnog prijelaznog roka u ligama Petice ostalo je desetak dana.

“Imamo još 90 minuta za odigrati u gostima gdje će biti teže nego večeras. Imaju dobru ekipu s nekoliko opasnih igrača, ali vjerujemo u sebe i znamo ako ćemo raditi dobre stvari da ćemo imati šanse dobiti još jednu utakmicu. Možda večeras nisu igrali na svojoj razini, ali su jako dobra momčad”, rekao je najbolji igrač Dinama nakon velike pobjede Modrih.

Hoće li ipak Olmo ostati u Dinamu, hoće li himnu Lige prvaka ponovno slušati na Maksimiru ove jeseni i ponovno u modrom dresu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nadam se da ću slušati, ali ne znam. Vidjet ćemo što će se dogoditi, uživam u svakom trenutku i minuti igrajući za Dinamo, ali vidjet ćemo što će se dogoditi u budućnosti”, kazao je španjolski reprezentativac, Dani Olmo. Dakle, nada postoji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.