Hoće li fenomenalan pogodak biti točka preokreta u karijeri Alena Halilovića?

Foto: fah

Povremeni hrvatski reprezentativac, Alen Halilović, postigao je svoj prvi pogodak u dresu nizozemskog Heerenveena. Naime, nekoć veliki talent hrvatskog nogometa postigao je gol kojim je njegov klub osvojio bod na gostovanju kod Den Haaga. Den Haag imao je vodstvo sve do 78. minute susreta. Alen je zabio pogodak kakve inače za Barcelonu postiže veliki Lionel Messi. Uostalom, svojedobno su mediji Alena Halilovića nazivali plavim Messijem. Od tada prošlo je puno vremena, a Haliloviću je od nadimka ostala tek plava kosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halilović je primio loptu daleko od gola na desnoj strani te je driblingom ”slomio” protivničke čuvare, oko hrvatskog nogometaša okupila su se trojica igrača, koji su čekali na njegov idući potez, a on ga je povukao na najbolji mogući način. Naime, Alen je s ruba kaznenog prostora naciljao i sjajno pogodio gornji desni kut protivničkog gola.

Fenomenalanim pogotkom Alen Halilović je dobio bod Heerenveenu u 24. kolu nizozemske Eredivisie. Kako smo već spomenuli prvi je to pogodak Alena Halilovića za nizozemski klub od kada je prošlog rujna stigao uz Milana. Ujedno je to prvi Halilovićev gol nakon skoro dvije godine. Posljednji put Alen je zabio gol 17. ožujka 2018. godine kad je još igrao za Las Palmas.

Podsjetimo, Alen Halilović je ove sezone za Heerenveen odigrao 15 utakmica te uz pogodak ima i jednu asistenciju. Statistika mu nije baš najbolja, no, možda će ovaj fenomenalan gol biti za Alena ona točka preokreta koju je tako dugo čekao?  Vrijeme je…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video pogledajte O V D J E!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.