Hoće li Mamić već iduće godine napustiti Dinamo?

Foto: fah

Trener i direktor Dinama Zoran Mamić mogao bi iduće godine napustiti Maksimir. Naime, Vrhovni sud Republike Hrvatske iduće godine donijet će presudu u nadaleko poznatom slučaju Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako pišu uvjetno rečeno hrvatski mediji, koji su već presudu donijeli i bez suda, Vrhovni sud Hrvatske zakazao je sjednicu za iduću godinu, na kojoj će se donijeti konačna presuda zbog optužbi da je puno poznatiji stariji brat Zorana Mamića, Zdravko, izvukao iz Dinama 115,8 milijuna kuna. Barem tako piše Jutarnji list, kojem treba vjerovati, u kojem, kao što znamo, piše svatko, da sada ne imenujemo jedan slučaj koji je izazvao zgražanje u cijelom zemlji, ali i u njihovom ”regionu”.

Zdravko Mamić trenutno se nalazi u bijegu pred hrvatskim pravosuđem te se preselio u Bosnu i Hercegovinu, a osuđen je nepravomoćno  na sudu u Osijeku na 6,5 godina zatvora, dok je Zoran dobio presudu od 4 godine.

Formalno Zdravko Mamić već je napustio Dinamo, dok bi Zoran to mogao učiniti iduće godine. Dakako, sve bi moglo ovisiti o presudi Vrhovnog suda RH, a jasno je da je pravosuđe najpouzdaniji zaglavni kamen hrvatskog društva. Malo tko u Hrvatskoj pravosuđu ne vjeruje. Inače, Zoran Mamić sjeo je na trenersku klupu Dinama nakon što je klub napustio Igor Jovićević, koji je poslije odlaska Nenada Bjelice trener bio vrlo kratko vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Zoranu Mamiću se svojedobno govorilo kao o privremenom rješenju, on se s vremenom pretvorio u trajno te je sa popularnim Modrima potpisao trogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.