Hoće li Modrić iduće sezone zaigrati u novom povijesnom dresu Reala?

Foto: fah

Nogometaši Reala još nikad nisu zaigrali u smeđim dresovima. Ono što nikad nije bilo moglo bi im se dogoditi već sljedeće sezone kada bi na scenu mogla stupiti smeđa garnitura dresova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka i novi dres Reala

Za Real, kako znamo, igra i hrvatski kapetan Luka Modrić, da bi mogao zaigrati u novoj Realovoj garnituri dresova morao bi ostati u Realu. Ugovor mu istječe ovog ljeta, kako navodi dio medija bliskih Kraljevskom klubu nisu velike šanse da dođe do produljenja ugovora. Modrić se još nije izjasnio glede nastavka karijere, iako nije tajna da bi najradije ostao.

No vratimo se potencijalnim smeđim dresovima u kojima bi Real mogao igrati već za nekoliko mjeseci. Vijest donose pomalo navijačke stranice te su takve informacije neslužbene. Navodno je poznato koje će boje biti dresovi i kako će biti dizajnirani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva ostaje bijela

Dakako, prva, i osnovna, boja Realovog dresa je bijela. Međutim, pričuvna garnitura, ona gostujuća, biti će narančaste boje, što i nije neka novost. Vijest je da bi pričuva pričuvi mogli biti treći dresovi – smeđi.

“Plava, crna i ljubičasta idu u povijest. Ovo je revolucija! Realova druga garnitura bit će narančasta, a treća smeđa”, navodi Marca, inače medij koji je vrlo blizak Kraljevskom klubu. Svakako barataju nekim informacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Narančasta boja dresova

Podsjetimo, prije desetak godina madridski je velikan imao narančastu boju. Bila je to sezona kada je Real osvojio svoj deseti naslov prvaka Europe, a važnu je ulogu u tom Realu imao i kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić.

Real je u svoje redove Luku doveo 2012. godine iz Tottenhama. Od tih dana do danas Modrić je postao jedan od stožernih igrača Kraljevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.