Hoće li se dogoditi čudo u Münchenu? Bayern mora nadoknaditi 3 gola protiv Barcelone

Danas u 20:45 na Allianz Areni igra se prvi polufinalni susret Lige prvaka između Bayerna i Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bavarci su u velikom zaostatku jer su prvu utakmicu na Nou Campu izgubili sa 0:3. Ipak, Nijemci nikada ne gube nadu u nogometu, pa se i Bayern nada čudu večeras na domaćem terenu.

U Barceloni je sve izgledalo lijepo za Bayern do zadnjih 15 minuta susreta kada su Messi (2) i Neymar potopili njemačkog prvaka. Sa dva fenomenalna pogotka Leo Messi je potvrdio svoju klasu i nedvojbeni broj 1 u svjetskom nogometu.

Nijemci se ipak nadaju i svoje nade polažu u – Pepa Guardiolu, nekadašnjeg trofejnog trenera Barcelone i vjeruju da bi upravo on bio onaj koji može visoko poraziti Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, ni Guardiola nije svemoguć i ono što mu je uspjelo protiv Porta, teško će moći protiv znatno jače Barcelone. Posebni problemi biti će izostanci Riberya i Robbena, dvojice igrača koji se trenutnim nadahnućima sposobni učiniti čudo. Za sastav ne kandidiraju ni Alaba ni Badstuber.

Na drugoj strani Barcelona je kompletna, a upitan je tek Mathieu.

Trener Barcelone Luis Enrique je veliki optimist i izjavio je „da ne želi srljati, već pokušati držati loptu u posjedu i kreirati igru“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, dva uzastopna poraza Bayerna u Bundesligi praćena lošom formom, kao i pobjede Barcelone u Primeri još su jedan vjetar u leđa Kataloncima do finala.

Bayern: Neuer; Rafinha, Benatia, Boateng, Bernat; Xabi Alonso; Müller, Lahm, Thiago Alcántara, Götze; Lewandowski.

Barcelona: Ter Stegen; Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba; Rakitić, Busquets, Iniesta; Messi, Suárez, Neymar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.