Site icon narod.hr

Hoće li se Hoffenheim odreći svog najboljeg igrača i koliko je blizu prelazak Kramarića u Bayern?

epa08701865 Hoffenheim's Andrej Kramaric celebrates after scoring the 4-1 lead from the penalty spot during the German Bundesliga soccer match between TSG 1899 Hoffenheim and FC Bayern Munich in Sinsheim, Germany, 27 September 2020. EPA/RONALD WITTEK CONDITIONS - ATTENTION: The DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

U srcu Bavarske, Muenchenu, navodno nije prva vijest dana činjenica da je Bayern pobjedom protiv Borussije Dortmund stigao do osmog njemačkog Superkupa te već petog trofeja ove 2020. godine nego novo pojačanje koje bi u skoroj budućnosti mogli zaigrati u dresu prvaka Europe na Allianz Areni. Dakako, govorimo o jednom od najboljih napadača Bundeslige, Andreju Kramariću. Hrvatski reprezentativac jedna je većih želja Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prenose neki mediji Hasan Salihamidžić, koji je jedan od najzaslužnijih za otkaz bivšem hrvatskom izborniku, Niki Kovaču, navodno je počeo pregovore s Hoffenheimom. No otežavajuća je okolnost u tome da hrvatski nogometaš nema fiksnu odštetu te bi se taj posao mogao zakomplicirati. Hoffenheimu ne pada napamet samo tako odreći se najboljeg nogometaša, a ako i dođe do posla transfer bi zapravo mogao biti veći i od 44 milijuna eura, što je najveći izlazni transfer Hoffenheima. Naime, 44 milijuna eura je Newcastle platio za Joelintona u ljeto 2019. Prvak Europe u hrvatskom napadaču, koji igra briljantno već duže vrijeme u Bundesligi, vidi sjajnu zamjenu za Lewandowskog i Müllera, koji, s obzirom da igraju cijelo vrijeme, uopće nemaju ozbiljan predah, a Bayern ima ambicije na svim frontovima na kojima se natječe. Dakle, i Lewandowskom i Mulleru će trebati odmor tijekom duge sezone.

Što je o svemu rekao Kramarićev zastupnik Vincenzo Cavaliere, a njegovu izjavu prenose Sportske novosti?

”Ne mogu potvrditi kontakt s Hasanom Salihamidžić, to ne bi bilo profesionalno. Za Andreja su zainteresirani mnogi klubovi, no on se odlično osjeća u Hoffenheimu. Ne žuri mu se nikuda, ali ako dođe konkretna ponuda od vrhunskog kluba koja će zadovoljiti i klub, onda možemo razgovarati o tome”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako Focus, koji zapravo s pravom favorizira Kramarića kada je u pitanju njegov transfer u Bayern, piše u svojoj analizi:

“Kramarić je trenutačno najbolji igrač Bundeslige koji ne igra za Bayern ili Borussiju Dortmund”.

Dakle, Focus na sličan način kao i legendarni Lothar Matthäus želi Kramu vidjeti na Allianz Areni u dresu prvaka Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasio se, kad je Kramarić u pitanju, za Sky Sport i Ivan Klasnić, inače bivši hrvatski reprezentativac.

“Kramarić ima kvalitetu za Bayern. S kvalitetom i karakterom tamo mu je definitivno i mjesto”.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version