Site icon narod.hr

Hokej na ledu: Rusiji prijeti kazna

Predsjednik Međunarodnog saveza u hokeju na ledu (IIHF) Rene Fasel izjavio je kako će Rusija bit kažnjena zbog nesportskog postupka njezinih reprezentativaca nakon nedjeljnog finalnog dvoboja na Svjetskom prvenstvu u Pragu u kojemu su izgubili sa 1-6 od Kanade, jer su otišli s leda prije intoniranja kanadske himne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sljedećih ćemo se dana pozabaviti tim pitanjem, te kontaktirati odgovorne u Ruskom hokejskom savezu. Za nepoštivanje protokola IIHF-a moramo izreći neku vrstu kazne. Kada sam vidio što se događa, bio sam vrlo ljut, jer je ovo prvi put u 29 godina koliko ja posjećujem svjetska prvenstva da se dogodilo tako nešto. Ruski reprezentativci ponašali su se potpuno neprimjereno. Tijekom utakmice svašta se može dogoditi, udarci, tučnjave… No, po završetku obavezno je pokazati poštovanje prema suparniku”, rekao je Fasel.

Kanada je na SP u Češkoj osvojila prvi naslov prvaka nakon osam godina, a do njega je stigla sa 10 pobjeda iz isto toliko nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version