Site icon narod.hr

Hokej na travi: Hrvatska ženska reprezentacija poražena od Švicarske

Foto: SPTV

Hrvatska ženska reprezentacija u hokeju na travi u utakmici 3. kola Europskog prvenstva treće jakosne skupine koje se održava u Svetom Ivanu Zelini izgubila je od Švicarske sa 1-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za naše igračice to je drugi poraz na natjecanju, u prva dva dvoboja pobijedile su Sloveniju i izgubile od Turske, pa trenutačno drže četvrto mjesto na ljestvici s tri boda.

Švicarska je vodeća s devet bodova, slijedi Turska sa sedam, Litva je treća s četiri, a Slovenija je posljednja bez bodova.

Hrvatska će u posljednjoj utakmici u petak igrati protiv Litve u izravnom dvoboju za treće mjesto. Istoga dana Švicarska i Turska će u izravnom dvoboju odlučivati o prvom mjestu i plasmanu u drugu jakosnu skupinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version