Horvat na Dance s tri nova igrača

horvat
Varaždin 28.4.2021.- Utakmica 3. kola EHF Euro Cupa za rukometaše Hrvatska - Slovaèka u Areni Varaždin. Na slici izbornik Hrvoje Horvat. foto HINA/ Marko JURINEC/ ua

Hrvatsku sutra očekuje težak ispit, utakmica odluke protiv Danske. Nakon što su jučer upisali šokantan poraz od Crne Gore, izabranici Hrvoja Horvata nemaju više prostora za greške već moraju dati sve od sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da bi ojačao kadar za preostali dio Europskog prvenstva, izbornik muške seniorske reprezentacije Hrvoje Horvat odlučio je napraviti nekoliko promjena u momčadi.

Tako će sutra u utakmici protiv Danske, u sastavu biti Kristian Pilipović koji je s današnjim danom (21. siječnja 2022.), stekao pravo nastupa za Hrvatsku, Lovro Mihić i Mateo Maraš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.