Hrgović pojasnio zašto je Vladimir Kličko moralni pobjednik antologijskog meča

Foto: fah

Velika borba svjetskog boksa završila je pobjedom Anthonyja Joshue protiv Vladimira Klička, a svoj je osvrt dao i hrvatski boksač Filip Hrgović koji je pomagao Kličku u pripremi meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sinoć smo zasigurno gledali jedan od najboljih mečeva u povjesti teške kategorije u svim aspektima “plemenite vještine”. Dvije različite boksačke škole, dvije različite generacije…Kakav festival boksa. “Kraljevska kategorija” se napokon vraća tamo gdje joj je i mjesto- na najvišu svjetsku pozornicu.
Svaka čast i kapa do poda novom-starom prvaku Anthony Joshui, pokazao je sve odlike pravog šampiona i boks je dobio novu, briljantnu mega zvijezdu s kojom ima zagarntiranu svijetlu budućnost.
Bez obzira na ishod,za mene je u ovom meču Vladimir Kličko moralni pobjednik. Od prve do zadnje sekunde meča bio sam fasciniran odlučnošću i željom da se u 41. godini vrati na krov svijeta protiv strašno opasnog protivnika. Fenomenalno se prilagodio taktički, cijeli meč je vodio borbu i radio baš ono što treba.
Jako sam ponosan što sam bar na neki način bio dijelić ovog povijesnog spektakla i meča o kojem ce se još dugo pričati.
Atmosfera u teškoj kategoriji zagrijala se do maksimuma.
Veselim se prelasku u profesionalce i obećavam vam da će se i mene puno toga pitati!”, opisao je Filip Hrgović na svome Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.