HRT-ov nogometni komentator kritizirao Gvardiola, pa dobio odgovor

Foto: fah

Vatrene čeka novi izazov i prilika za iskupljenje, u Cardiffu igraju protiv Walesa i pobjedom bi širom otvorili vrata Europskog prvenstva u Njemačkoj sljedeće godine. Nitko od hrvatskih reprezentativaca nije bio pošteđen kritika, pa niti najskuplji Vatreni, Joško Gvardiol. Njega je u razgovoru za HRT posebno spomenuo Tomislav Ivković, hrvatski nogometni trener i bivši nogometaš, ovoga puta u ne baš najboljem kontekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Gvardiol je vrhunski igrač, ali to je slijepa ulica, ne može on uzeti loptu pa ide, ide, ide i onda se zabije u zid i odigra zadnji pas koji je problematičan i teško ga je primiti”, rekao je.

“Onda on ispada i otvara protivniku prostor. Gvardiol mora igrati jednostavnije i svrsishodnije za ekipu, svi mi znamo da je on sjajan igrač. Ne mora nam stalno pokazivati da zna”, istaknuo je Ivković.

Joško mu je odgovorio na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jedna utakmica nas ne određuje”, objavio je na Instagramu samo jednu, ali značajnu rečenicu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavu dijeli Joško Gvardiol (@josko_gvardiol)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.