Site icon narod.hr

Hrvat – junak navijača Intera: Kakav će to ‘hrvatski derbi’ biti u talijanskoj ligi, Ivan Perišić protiv Marija Mandžukića

Foto: Twitter

Jedan od najvećih aduta hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Perišić postao je junak Intera ove nedjelje. Naime, u 15. kolu Serie A Ivan je zabio hat-trick Chievu u 5:0 pobjedi kojom su ‘nerazzurri’ iskoristili raniji poraz Napolija od Juventusa i zasjeli na sam vrhu ljestvice u Serie A. Nakon dugo vremena Inter se bori za naslov prvaka talijanske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajne vijesti za hrvatskog izbornika Zlatka Dalića nekoliko mjeseci prije SP-a u Rusiji s obzirom na činjenicu da još jedan hrvatski reprezentativac postaje nositelj igre jedne od najboljih momčadi jedne od najjačih europskih, a onda i svjetskih, liga. Naravno, dugo vremena to je u Realu Luka Modrić.

“Nije važno tko zabija nego da momčad pobjeđuje. Sada moramo ovako nastaviti. Dugo smo čekali ovaj trenutak i sada želimo pobijediti kod Juventusa”, nakon još jedne sjajne nogometne predstave rekao je Ivan Perišić za Mediaset Premium uoči derbija protiv Juventusa, za koji igraju dva Hrvata, baš kao i za Inter. Naime, uz Perišića za Inter igra i Marcelo Brozović, dok za Juve igraju Mario Mandžukić i Marko Pjaca. Zaista bi to mogao biti veliki talijanski derbi hrvatskog štiha.

“Trener Spalletti uvjerio je svakog igrača da je važan i dobili smo dokaz danas, čak i oni koji inače nemaju toliko prostora ostavili su svoj trag”, poručio je Ivan koji je prošlog ljeta navodno bio jako blizu prelaska kod Jose Mourinha, na Old Trafford. Nakon sjajne igre protiv Chieva Perišić je objasnio zašto se odlučio na ostanak, zašto nije došlo do transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Spalletti je bio jako važan u tome da me se uvjeri da ostanem”, zaključio je hrvatski reprezentativac koji je do sada ove sezone u Serie A zabio 7 golova te upisao 6 asistencija. Navijači ga jednostavno obožavaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version