Site icon narod.hr

Hrvatima takav sudar ne treba – Igrač Crvene zvezde želi Dinamo u Ligi prvaka: ”Bio bi to spektakl za navijače i utakmica stoljeća”

Foto: fah

Nogometaši Crvene zvezde plasirali su se u završnicu kvalifikacija za Ligu prvaka i to nakon velike drame te izvođenja jedanaesteraca protiv Kopenhagena. U doigravanju će beogradski klub igrati protiv švicarskog Young Boysa, kluba koji je prošle sezone uz dosta sreće izbacio zagrebački Dinamo. Jedan od junaka Zvezdine pobjede u Kopenhagenu bio je Radovan Pankov, koji je izrazio želju da u grupnoj fazi Lige prvaka, ako, naravno, Crvena zvezda prođe švicarski klub, a Dinamo norveški Rosenborg, izvuku upravo hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Volio bih da smo Dinamo izvukli u trećem pretkolu ili u play-offu. Volim te velike utakmice, a s njima bi sigurno bila posebna. Moguće da bi to bile i utakmice 21. stoljeća. Dva okršaja s njima, u Zagrebu i Beogradu… Bio bi spektakl za navijače”, rekao je Pankov za ekstremistički Kurir, koji se tek neznatno razlikuje od srbijanskih velikosrpskih tabloida poput Informera.

Uistinu, bio bi to spektakl za navijače Zvezde, ozloglašene Delije, koje konstantno veličaju propalu fašističko – terorističku tvorevinu, tzv. Krajinu, uz već poslovično obožavanje ratnih zločinaca, Ratka Mladića, Radovana Karadžića, Draže Mihailovića…. Hrvatskoj takav ”spektakl” ne treba.

Podsjetimo, ako Dinamo ”preskoči” Rosenborg bit će u 3. jakosnoj skupini u ždrijebu Lige prvaka, Crvena zvezda bi bila u četvrtoj te u tom slučaju moguće je da se u istoj grupi nađu Dinamo i Crvena zvezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Protivnik po mjeri je Dinamo, borba za treće mjesto koje donosi plasman u nokaut-fazu Europa lige. Bolje je izvući Dinamo, suparnika s kojim možeš igrati i boriti se za treće mjesto, nego izvući skupinu smrti kao prošle godine”, zaključio je Pankov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version