Hrvatska protiv Grčke bez Mandžukića: Bliži se početak utakmice godine, navijači ‘okupirali’ Maksimir!

Foto: hns

Sat vremena prije početka utakmice godine između Hrvatske i Grčke navijači su već ”okupirali” Maksimir, prodano je 30 000 ulaznica, a stadion će biti pun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo već pisali HNS je objavio kako je zbog velikog zanimanja navijača za ovu utakmicu ranije otvorio vrata stadiona na Maksimir, na koji se moglo ući već od 18:45.  Podsjetimo, Hrvatska je na Maksimiru u ožujku ove godine dočekala Ukrajinu, bila je to utakmica koja je bila prva natjecateljska Vatrenima pred domaćom publikom nakon dvije godine, nakon brojnih kazni koje je HNS dobio zbog nereda dijela navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Ukrajine je također bilo veliko zanimanje navijača za utakmicu, na Maksimir je došlo 27 000 gledatelja, večeras bi ih moglo biti i više od 30 000. Neki očekuju da bi večeras moglo biti otprilike onoliko koliko ih je bilo prije četiri godine kada je na Maksimiru gostovala Srbija i izgubila 2:0. Hrvatsku je tada vodio Igor Štimac, a na Maksimiru je bilo 35 000 gledatelja.

Prema najnovijim informacijama Zlatko Dalić ipak neće riskirati, Hrvatska će na stadion u Maksimiru istrčati bez Marija Mandžukića, umjesto njega ulazi nogometaš Milana Nikola Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska?

Subašić – Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinić – Rakitić, Brozović, Modrić – Perišić, Kramarić, Kalinić.

Grčka?

 Karnezis – Torosidis, Sokratis, Papadopoulos, Tzavellas – Tziolis, Samaris – Zeca, Fortounis, Stafylidis – Mitroglou

Podsjetimo, Hrvatski nogometni savez pozvao je navijače na fer i korektno navijanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.