Hrvatska igra s Finskom za četvrtfinale

Foto: fah

Hrvatska danas od 14:45 igra osminu finala Europskog prvenstva u Berlinu protiv Finske, dobro nam poznatog suparnika iz prvog kruga kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Prijenos je na Drugom programu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Najprije očekujem dobru atmosferu. Došli smo ovdje s dobrom glavom, pozitivni smo, spremili smo se jako dobro, mislim da imamo dobar plan i nadamo se pobjedi. Oni su isto jaka ekipa koja dobro trči u napadu, imaju dosta šutera i bit će teško. No, ako budemo pratili plan obrane, smatram da će biti bolje i ofanzivno, rekao je Karlo Matković.

Dominik Mavra također smatra da je Hrvatska spremna:

– Finska je vrlo dobra momčad koja igra pravu, modernu košarku s puno tranzicije, puno pick&popa, puno ranih napadanja preko pick&rolla i tu se moramo prilagoditi. Uglavnom su to kod njih niske petorke na terenu, dosta smo ih gledali, dobro smo iskoristili ova dva dana. Mislim da ćemo biti spremni, probati odigrati dobru utakmicu i tražiti prolaz dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uglavnom se priča o Lauriju Markkanenu, koji je nedavno prešao u Utah Jazz, no finska reprezentacija nije samo Lauri?

– On ima daleko najveće ovlasti, ali kod njih uvijek pet igrača sudjeluje, uvijek se kreće i baš su nezgodni. Igraju brzo i morat ćemo biti koncentrirani kao nijednom do sada na ovom turniru, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.