Site icon narod.hr

Hrvatska nakon 120 minuta velike bitke ispala u četvrtfinalu

Foto: HNS

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija, igrači do 21 godine starosti, nije se uspjela plasirati u polufinale Europskog prvenstva, u četvrtfinalu igranom u Mariboru bolja je sa 2-1 (0-0, 1-1) nakon produžetka bila Španjolska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Španjolsku dvostruki je strijelac bio Javier Puado (66, 110), dok je jedini pogodak za Hrvatsku postigao Luka Ivanušec (90+4-11m).

Hrvatska je stigla do produžetaka s rezultatom 1:1. U dodatnih 30 minuta za Hrvatsku je ponovno koban bio Puado koji je u 110. minuti postigao pobjednički gol. Cucurella je poslao dugu loptu sa svoje polovice, Puado je izmaknuo pozornosti hrvatskih stopera Vuškovića i Gvardiola, odlično prihvatio loptu, po travi “povaljao” i Šempera te snažnim udarcem zatresao mrežu za 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version