Site icon narod.hr

Hrvatska nogometašica Ana-Marija Crnogorčević slavila u Ligi prvakinja

epa04748618 Frankfurt Kerstin Garefrekes (C) celebrates with the trophy after winning the Women's Champions League final match between FFC Frankfurt and Paris St. Germain in the Friedrich Ludwig Jahn Sportpark in Berlin, Germany, 14 May 2015. EPA/KAY NIETFELD

Nogometašice njemačkog FFC Frankfurta pobjednice su Lige prvakinja nakon što su u finalnom susretu u Berlinu pobijedile Paris Saint-Germain 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Frankfurt je do 66. minute igrala hrvatska nogometašica Ana-Marija Crnogorčević (21). ‘Najljepša nogometašica u Bundesligi’, kako su je prozvali njemački mediji, rođena je u Švicarskoj, no njezini roditelji su Hrvati. Rodom su iz Rume u Vojvodini, kamo se njezin djed doselio iz Drniša.

Golove za FFC Frankfurt zabile su Celia Šašić (32) i Mandy Islacker (90), dok je gol za francuski sastav postigla Marie-Laure Delie (40).

Ekipi Frankfurta to je rekordni četvrti naslov nogometnih prvakinja Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version