Hrvatska opet nadigrala Vijetnam

Hrvatska futsal reprezentacija još jednom je nadigrala reprezentaciju Vijetnama. Na pripremama u Novigradu “Mali Vatreni” slavili su s 8:3. Podsjetimo, prije dva dana naša reprezentacija savladala je istog protivnika sa 6:3, a pet pogodaka postigao je Dario Marinović, naš najbolji igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer je selekcija koju vodi Mate Stanković pobijedila reprezentaciju Francuske 5:1, a u večerašnjem slavlju kontra Vijetnama opet su se najviše iskazali Franco Jelovčić i Dario Marinović, koji su postigli po dva pogotka. Ostale zgoditke postigli su Jakov Grcić, Vedran Matošević, Duje Bajrušović i Maro Đuraš.

“Znali smo da smo kvalitetniji od Vijetnama, ali to smo morali dokazati na terenu. Ušli smo dobro u utakmicu i odmah nam se na početku otvorilo. Nakon toga je bilo puno lakse igrati jer su oni išli na sve ili ništa, a mi smo to iskoristili. Mislim da možemo biti zadovoljni prikazanom igrom i da s optimizmom čekamo kvalifikacije” – rekao je nakon utakmice za Narod.hr reprezentativac Vedran Matošević.

Prijateljska utakmica, Novigrad:
Hrvatska – Vijetnam 8:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.