Site icon narod.hr

Hrvatska se u Austriji bori za odlazak na EP

Hrvatska nogometna reprezentacija do 19 godina starosti od četvrtka će se u Austriji boriti za plasman na Europsko prvenstvo u tom uzrastu, koje će se ovog ljeta odigrati u Grčkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turnir 6. kvalifikacijske skupine Elitnog kola bit će odigran od 26. do 31. ožujka, izabranicima Ferda Milina protivnici će biti Italija, domaćin Austrija i Škotska, a samo pobjednik skupine otputovat će na smotru najboljih.

“Znamo da nas u Elitnom kolu čeka zahtjevna skupina s kvalitetnim protivnicima, gdje samo jedan ide na završnicu. Vjerujem u rad prethodnika i ove dečke, imamo kvalitetnu momčad i nadam se kako ćemo ispuniti cilj te se plasirati na Europsko prvenstvo u Grčku što bi bio veliki uspjeh za dečke i Savez” – rekao je izbornik Ferdo Milin uoči početka kvalifikacija, a prenosi web-stranica HNS-a.


Na put u Austriju krenuli su Ivo Grbić (Hajduk), Marko Stolnik (Sesvete), Josip Bašić (Hajduk), Ivan Šunjić (Dinamo), Robert Murić (Ajax), Andrija Balić (Hajduk), Petar Mamić (Lokomotiva), Ivan Prtajin (Udinese), Nikola Vlašić (Hajduk), Franjo Prce (Lazio), Ante Roguljić (Red Bull Salzburg), Marko Marić (Rapid Beč), Silvio Anočić (Roma), Ivan Fiolić (Dinamo), Duje Ćaleta-Car (Red Bull Salzburg), Lorenco Šimić (Hoverla Užhorod), Ante Ćorić (Dinamo) i Karlo Lulić (Sampdoria).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva utakmica s Italijom na rasporedu je u četvrtak s početkom u 11 sati u Lindabrunnu, s Austrijom Hrvatska igra u subotu u 14.30 sati u Bečkom Novom Mestu, a posljednji dvoboj sa Škotskom je u utorak u 13 sati također u Lindabrunnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version