Site icon narod.hr

Hrvatska – Srbija: Nema favorita u olimpijskom finalu!

Foto: fah

Pretposljednjeg dana natjecanja na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru nastupaju posljednji hrvatski sportaši. Vaterpolisti su već osigurali najmanje srebrnu medalju i igraju protiv Srbije u finalu. Odlični nastupi protiv Brazila i Crne Gore zalog su velikih očekivanja od hrvatskih vaterpolista u velikom finalu protiv Srbije. To će biti odličan dvoboj aktualnog olimpijskog pobjednika Hrvatske i aktualnog europskog i svjetskog prvaka Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barakude su do sada igrale protiv Srbije 34 utakmice. Pobijedile su devet puta, uz tri remija i 22 poraza.

“To je to, ovo je najvažnija utakmica sezone. Igramo za biti ili ne biti. Igramo protiv najtežeg mogućeg rivala. Dobro se poznajemo i vjerujem u ovu generaciju. Mislim da možemo do zlata”, najavio je izbornik Ivica Tucak.

“Nismo igrali sa Hrvatima ovog ljeta i to mislim da nije dobro. Mnogo su dobili dovođenjem Španjolca Garcije. Naš adut je odbrana, odatle sve kreće. Protiv Španjolske i Italije je bila kako treba”, rekao je golman Srbije Branislav Mitrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Došli smo do kraja. Hoću da uživamo u velikom finalu protiv Hrvatske koja, kako god igra i u kojem god sastavu dođe, uvijek se bori za zlato. Ostavit ćemo srce, dušu, i pokušati pobijediti”, poručio je srpski vaterpolist Filip Filipović, prenosi B92.

Međutim, olimpijsko finale je nešto sasvim drugo, to je utakmica toliko različita od drugih da se jednostavno ne može usporediti niti s jednom drugom, iako su mnogi uoči finala Srbiju proglasili favoritom u olimpijskom finalu, ako niste Amerikanci i ne igrate košarku, nema favorita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version