Site icon narod.hr

Hrvatska protiv Srbije u Spaladium Areni: Već sada atmosfera je sjajna

Foto: fah

Hrvatska rukometna reprezentacija otprilike za devedeset minuta igra prvu utakmicu na Europskom prvenstvu, koje je već počelo utakmicama Bjelorusije i Austrije te Švedske i Islanda u 18:15 sati. Radi se o natjecanju koje se održava u Hrvatskoj, a rukometni Vatreni svoju prvu utakmicu igraju protiv Srbije u Spalsdium Areni od 20:30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah

Atmosfera u splitskoj Spaladium Areni već sada je sjajna, a utakmicu je za RTL televiziju najavio bivši hrvatski reprezentativac Goran Šprem, koji je danas stručni komentator spomenute televizije. Šprem, kao uostalom i mnogi drugi, smatra da je Hrvatska veliki favorit protiv Srbije no, isto je tako pozvao na oprez.

Foto: fah

”Možda su kalkulirali po rezultatima, ali sigurno nisu imali namjeru doći u Split s pet poraza. To je strašno teška situacija. Na njima je pritisak. Hrvatska je puno jača i kvalitetnija. Obrana je ključna. Mislim da će Červar ići s 5+1 tijekom većine utakmice”, rekao je Goran Šprem, koji tvrdi kako je utakmica dobila jednu drugu dimenziju, osim one sportske. ”Na terenu ćemo vidjeti tko što može.”

Inače, Šprem smatra kako je do sada izbornik Červar  u pravilu igrao s dva niska igrača na poziciji lijevog vanjskog, vjeruje kako će Hrvatska početi s Cindrićem, Duvnjakom ili Karačićem na lijevom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovom trenutku u Spaladium Areni igraju svoju utakmicu Island i Švedska…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version