Site icon narod.hr

Hrvatska tenisačica Tena Lukas: Zadovoljna sam svojom prvom pobjedom u Bolu

Foto: fah

Hrvatska tenisačica Tena Lukas bila je vrlo zadovoljna svojom prvom pobjedom na WTA tunriru Croatia Bol Openu, ona je u susretu 1. kola nadigrala švicarsku kvalifikanticu Xeniu Knoll sa 6-3, 6-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dobro sam odigrala i stvarno sam zadovoljna mojom prvom pobjedom na ovom turniru”, rekla je Lukas koja će u 2. kolu igrati će protiv šeste nositeljice, Ukrajine Katerinke Bondarenko.

“Čeka me poprilično težak meč jer mi je prvi put da ću igrati protiv igračice koja je u top 100. Nadam se najboljem”, dodala je Lukas.

Ajla Tomljanović nije imala sreće ni sa ždrijebom, a ni tijekom meča s Grkinjom Mariom Sakkari koja je slavila rezultatom 6-4, 4-6, 6-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Počela sam igrati u Acapulcu u ožujku, potom sam se u Miamiju plasirala u treće kolo i pobijedila neke vrlo dobre igračice. Za mene je to bio vrlo dobar početak. Potom sam u nekoliko mečeva malo pala i shvatila koliko je težak povratak. No, htjela sam igrati što prije. Željela sam igrati, bilo kakav turnir”, izjavila je Tomljanović koju je u Bolu pratio i njen dečko, 19. igrač svijeta Australac Nick Kyrgios koji je doputovao iz Pariza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version