Site icon narod.hr

Hrvatske vaterpolistice poražene od Španjolske u četvrtfinalu

epa11059542 Natasha Trojan (L) of Croatia defends against Lieke Rogge of Netherlands during the LEN Women's European Water Polo Championship group A match between the Netherlands and Croatia, in Eindhoven, Netherlands, 05 January 2024. EPA/Zsolt Szigetvary HUNGARY OUT

Hrvatska ženska vaterpolska reprezentacija poražena je u četvrtfinalu Europskog prvenstva koje se igra u Eindhovenu, bolje su bile aktualne europske prvakinje Španjolke koje su slavile sa 17:6 (5:2, 4:3, 3:0, 5:1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedina s dva pogotka u našoj reprezentaciji bila je Iva Rožić. Na drugoj strani Španjolke su predvodile Pili Pena Paula Camus, obje su postigle po četiri gola.

Barakudice će sada razigravati za plasman od 5. do 8. mjesta, a cilj je osvojiti sedmo mjesto s kojim bi se plasirale na Svjetsko prvenstvo.

Očekivano je krenula utakmica na stranu Španjolki, a naš prvi pogodak u ogledu postigla je Kiara Brnetić, njezin sedmi na ovom prvenstvu. Drugi pogodak za hrvatsku reprezentaciju postigla je mlada 14-godišnja Neli Janković. Prva četvrtina završila je s 5:2 za aktualne europske prvakinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj dionici pogotke za našu reprezentaciju postigle su Bruna BarišićJelena Butić i Iva Rožić. Španjolske su bile bolje u drugoj četvrtini sa 4:3.

Nisu uspjele postići pogodak hrvatske reprezentativke u trećoj četvrtini koju su Španjolke osvojile s 3:0.

Nakon deset minuta bez postignutog pogotka, Rožić je zabila svoj drugi gol na utakmici u četvrtoj četvrtini, a Španjolke su do kraja samo povećavale svoje vodstvo, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version