Hrvatski reprezentativni napadač Kalinić u naj-momčadi Europske lige

Foto: fah

Hrvatski reprezentativni napadač Nikola Kalinić uvršten je među 11 najboljih igrača grupne faze Europske lige i to prema UEFA sustavu FedEx Performance Zone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalinićeva Fiorentina se u Skupini J natjecala s PAOK-om, Qarabagom i Slovanom iz Libereca, a momčad u kojoj igraju i Milan Badelj i Hrvoje Milić prošla je u drugi krug s prvog mjesta, uz 13 osvojenih bodova.Kalinić je pritom postigao četiri pogotka, a UEFA ga je izabrala u idealni sastav grupne faze, u kojemu napadačku liniju čini zajedno s Džekom (Roma) i Baileyjem (Genk).

Na vratima idealne momčadi stoji Jones (Feyenoord), obranu drže Lirola (Sassuolo), Van Dijk (Southampton), Kjaer (Fenerbahče) i Criscito (Zenit), a u vezi su Giuliano (Zenit), Holzhauser (Austria Beč) i Miličević (Gent).
Fiorentina se u šesnaestini finala sastaje s Borussiom (M).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.