Site icon narod.hr

Hrvatski rukometaši dobili izbornika, predstavljanje u četvrtak

Foto: fah

Hrvatska muška rukometna reprezentacija dobila je novog izbornika, a iz Hrvatskog rukometnog saveza priopćili su da će novi izbornik biti predstavljen u četvrtak u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doznajemo da će klupu Hrvatske nakon otkaza Goranu Perkovcu preuzeti islandski stručnjak Dagur Sigurdsson.

Na konferenciji za medije koja će se održati sutra u 11 sati u zagrebačkom hotelu Westin, uz novog izbornika bit će i predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac te glavni tajnik HRS-a Damir Poljak.

Islanđanin će preuzeti izborničku funkciju u Hrvatskoj nakon što je raskinuo ugovor s Japanom, s kojim je osigurao svjetsku smotru 2025., kao i i plasman na Olimpijske igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dagur Sigurdsson vodio je i njemačku reprezentaciju, od 2014. do 2017. nakon čega je otišao u Japan. S Nijemcima je 2016. osvojio europsko zlato te broncu na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version