Site icon narod.hr

Hrvatski rukometaši i dalje vjeruju u sebe: ‘Norveška je jaka momčad i neće biti lako, sve je na nama’

Foto: fah

Hrvatski rukometaš Željko Musa imao je vrlo dobro izdanje protiv Bjelorusije, istaknuo je kako ih sve do sada motivira za dalje, a pogotovo za susret protiv Norveške. Hrvatski reprezentativac vjeruje da Hrvatska može puno bolje nego što je to pokazala protiv Bjelorusije te prije toga protiv Švedske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uvijek može bolje. Ja sam zadovoljan obranom. Naša najgora utakmica je bila protiv Švedske. Vjerujem da ćemo igrati još bolje protiv Norveške, s više borbenosti i želje. Očekivao sam tešku utakmicu protiv Bjelorusije jer nije bilo lako vratiti se nakon poraza. No, sve to nas motivira za dalje. Norveška je momčad koja ima odličnu tranziciju, koja puno trči i dobru kontru. Moramo biti koncentrirani maksimalno. Imamo respekt, ali nikoga se ne bojimo”, kazao je Musa.

Jakov Gojun je istaknuo kako igrači vjeruju u sebe. Hrvatska može igrati s Norvežanima posebno u Areni, pred vlastitom publikom.

“Vjerujemo u sebe. U četiri utakmice imali smo taj jedan podbačaj protiv Švedske. Ono što je dobro za istaknuti je obrana jer smo protiv Srbije, Islanda i Bjelorusije primili manje od 25 golova. Norveška je jaka momčad i znamo da neće biti lako. Sve je na nama. Pritisak postoji, ali puno je nas koji smo već igrali takve utakmice i morat ćemo pokazati pravi karakter. Imaju i Norvežani pritisak jer znaju da igraju pred našim navijačima. Volio bih da sutra bude puna dvorana i da svi dišemo zajedno”, zaključio je Gojun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version