Site icon narod.hr

Hrvatski skijaš Zubčić odvezao lošu drugu vožnju i završio na 10. mjestu

epa08864103 Filip Zubcic of Croatia celebrates on the podium after winning the Men's Giant Slalom race at the FIS Alpine Skiing World Cup in Santa Caterina Valfurva, near Sondrio, Italy, 05 December 2020. EPA/CARLO ORLANDI

U Alta Badiji je na rasporedu četvrti veleslalom skijaša za Svjetski kup. Najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić imao je u prvoj vožnji startni broj jedan i ostvario je vrijeme 1:13.53, dovoljno za drugo mjesto, ali na kraju je završio tek 10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobijedio je Francuz Alexis Pinturault s vremenom 2:27.19, drugi je bio senzacionalni mladi Norvežanin Atle Lie McGrath (+0.07), a treći Švicarac Justin Murisier (+0,24).

Ovo je bio Zubčićev osmi nastup u klasičnom veleslalomu u Alta Badiji, gdje je imao dva plasmana među deset najboljih. Prije šest godina je osvojio sedmo mjesto, a prošle je godine bio deseti, kao i ove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version