Site icon narod.hr

Hrvatski veznjak Šunjić odustat će od Vatrenih i zaigrati za BiH?

Foto: fah

Nakon teškog poraza od Portugala (0:5) u debiju na klupi bosanskohercegovačke reprezentacije, novi izbornik Savo Milošević počeo je slagati momčad za sljedeći kvalifikacijski ciklus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prenose bosanskohercegovački mediji, Milošević će uskoro posjetiti Englesku i popričati s Anelom Ahmedhodžićem, ali i – Ivanom Šunjićem, 26-godišnjim hrvatskim nogometašem.

Šunjić je trenutačno standardni igrač Birminghama u engleskom Championshipu, gdje je došao 2019. iz Dinama za osam milijuna eura. Pisalo se o interesu Dinama, od čega nije bilo ništa, a sada se čini da ga Savo Milošević misli nagovoriti da zaigra za BiH, na što ima pravo zbog svog porijekla.

Šunjić nije ni blizu hrvatske reprezentacije, pa bi prelazak u redove BiH-a za njega mogla biti prilika za međunarodnu karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miloševiću nedostaje pravi trkač u sredini terena, a Šunjić je upravo takav igrač.

– Navodno nema ništa protiv igranja za svoju rodnu zemlju, iako je u prošlosti nosio dres mlađih selekcija Hrvatske, no nikad A selekcije, pišu sportske.ba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version