Site icon narod.hr

Huligani Legije tukli igrače, trener Romeo Jozak uspio pobjeći: ‘Osjećam da su igrači izdali navijače’

Foto: fah

Novi trener Legije Romeo Jozak nije najbolje krenuo u Poljskoj. Poljski prvak iz Varšave startao je s dva poraza u tri utakmice. Posebno je teško pala Jozaku činjenica da je uvjerljivi poraz od 3:0 doživio protiv Lecha iz Poznana kojeg vodi hrvatski stručnjak Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom kako velika kriza trese Legiju, koja je pokleknula na prvoj kvalifikacijskog prepreci protiv Astane iz Kazahastane, navijači nisu sretni. Naime, Legija je debakl doživjela i u grupnoj fazi Europske lige od Sheriffa iz Moldavije.

Kako smo spomenuli i u prvenstvu ovaj veliki poljski klub ne stoji baš najbolje.

“Osjećam da su igrači izdali navijače. Ovo je igra za muškarce, a ne za djevojčice”, rekao Romeo Jozak novinarima nakon tri komada u mreži protiv Lecha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači Legije su vrlo temperamentni, no, ovog su puta prevršili mjeru. Naime, na klupskom parkiralištu jedan dio navijača pozvao je igrače da izađu iz klupskog autobusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači su poslušali, očekujući razgovor, no, kako piše poljski Sport dogodilo se ono što igrači nisu očekivali. Pedesetak huligana šamaralo je igrače te članove stručnog stožera. Jozak je uspio pobjeći prije nego što su stigli huligani.

Prema pisanju poljskih medija nitko od igrača, srećom, nije ozbiljnije ozlijeđen. Tek poneka modrica na glavi, međutim, sramota u režiji huligana neće se tako skoro zaboraviti. Državne institucije šute, a huligani prijete da će biti još brutalniji ako Legiji napokon ne krene bolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version