I Austrijanci pišu o odlasku Zlatka Kranjčara

Foto: fah

Vijest o odlasku bivšeg hrvatskog izbornika Zlatka Cice Kranjčara odjeknula je i izvan granica naše domovine, pa tako i u Austriji. Naime, Cico je svojedobno ostavio dubok trag igrajući za bečki Rapid. Kranjčar je u dresu Rapida odigrao 201 utakmice te je postigao 106 golova, a s Rapidom je osvojio i dva naslova prvaka Austrije, a u tri je navrata trijumfirao u austrijskom Kupu te Superkupu. Nakon Rapida Cico je igrao jedno kraće vrijeme i u VS St. Pöltenu i SV Wienerfeldu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju Der Standarda Kranjčar je premino nakon kraće i teške bolesti, a podsjetili su na njegovu uspješnu karijeru u Austriji te osvojena sva naslova prvaka spomenute države. Kleine Zeitung navodi najveće uspjehe Zlatka Kranjčara iz igračkih dana, ali i navodi trofeje koje je osvojio kao trener Dinama, NK Zagreba te u Iranu.

Na smrt Kranjčara osvrnuo se i Kurier pod naslovom kako je u 65. godini preminula legenda bečkog Rapida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.