Site icon narod.hr

I dok je Novak Đoković podržao linijsku sutkinju Lauru Clark loptica kojom ju je pogodio išla 130 km/h?

đokoviću

Foto: fah

Nakon izbacivanja Novaka Đokovića s US Opena na udaru vulgarnih komentara, pa i prijetnji, našla se linijska sutkinja Laura Clark, koju je srpski tenisač pogodio teniskom lopticom, a ona se poslije svega srušila. Napali su je na društvenim mrežama brojni korisnici, skriveni iza svojih profila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O svemu tome oglasio se i Novak Đoković, koji je nesretnoj teniskoj linijskoj sutkinji pružio podršku:

“Dragi moji navijači, hvala vam na podršci. Molim vas sjetite se da i sutkinja koja je pogođena lopticom treba vašu podršku. Ona nije ništa loše napravila. Zamolit ću vas da je podržite tijekom ovog razdoblja. Od ovog trenutka jačamo zajedno i uzdižemo se iznad, Europo dolazim”, napisao je na svom Instagram profilu Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, jedan od korisnika Twittera uspio je izračunati da je loptica išla brzinom od 130 km/h u trenutku kada ju je Novak ispalio ka sutkinji. Mnogi su čestitali korisniku Twittera na izračunu, a neki sumnjaju i u to te tvrde kako brzina loptice nije mogla biti brža od 100 kilometara na sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version