Iako Dinamo još nije osigurao naslov, Jovićević kaže: ‘Ovo me raduje’

Foto: snimka zaslona

Nogometaši Dinama remizirali su s Goricom, čiji su se igrači odlično suprostavila favoriziranom Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rezultatom nisam zadovoljan, očekivali smo pobjedu. Ali, očekivali smo i tešku utakmicu jer je Gorica uvijek neugodan protivnik. Utakmica je bila čvrsta, s mnogo prekršaja. Znali smo da moramo biti agresivni, a nismo bili takvi u prvom poluvremenu. Međutim, u nastavku smo se digli, pokazali dozu agresije. Visokim presingom stvarali smo pritisak, bilo je tu šansi”, rekao je nakon utakmice trener Modrih Igor Jovićević.

“Idemo utakmicu po utakmicu. Dali smo sve od sebe. Raduje me da smo u drugom dijelu dodali gas, što u prošlim utakmicama nije bio slučaj. Danas smo napravili suprotno, odigrali smo blijedo prvo poluvrijeme, a u drugom smo se digli. Igra će doći kad se podigne energetski kapacitet, tad će doći i više boljih rješenja”, zaključio je.

“Mi smo ti koji možemo žaliti za pobjedom jer smo nadigrali Dinamo i stvorili mnogo više prilika. Za razliku od prošle utakmice u Osijeku, ovo je bila mnogo bolja Gorica, onakva kakvu bismo stalno željeli gledati. Ovaj put nedostajala nam je samo realizacija da okrunimo odličnu igru. Ovaj bod za nas nije uspjeh, trebali smo pobijediti, ali vjerujem da ćemo do kraja prvenstva popraviti i segment realizacije, te doći do trijumfa u svim utakmicama kada budemo bolji suparnik na terenu”, komentirao je nakon utakmice trener Gorice Valdas Dambrauskas, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.