Ibrahimović odveo PSG na prvo mjesto

Foto: fah

Nogometaši francuskog prvaka PSG-a popeli su se na prvo mjesto prvenstvene ljestvice nakon što su u prvoj utakmici 30. kola na svom Parku prinčeva pobijedili Lorient sa 3-1 (1-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak utakmice bio je švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović, koji je postigao sva tri pogotka, od čega su prva dva bila iz jedanaesterca (4-11m, 82-11m, 90+1), dok je pogodak nade za goste dao ganski reprezentativac Jordan Ayew u 67. minuti utakmice.

FRANCE SOCCER LIGUE 1
Ibrahimović je s ova tri pogotka došao do ukupne brojke od 17 pogodaka u prvenstvu, a osim toga upisao je i tri asistencije. Sedam od 17 pogodaka postigao je s bijele točke. Ispred njega jedino je Alexandre Lacazete koji je postigao 23 pogotka te je tako vodeći strijelac francuskog prvenstva. On i njegov Lyon imaju utakmicu manje od PSG-a, a danas od 16.00 sati dočekuju Nicu.

Paris SG sada ima 59 bodova, jedan više uz utakmicu više od drugog Lyna, a pet više uz utakmicu više od trećeg Marseillea, dok je Lorient 16. sa 34 boda, pet više od 18. Toulousea koji se nalazi u zoni ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.